Over ons?

Presentatie van de FTPL

De Toeristische Federatie van de Provincie Luik

De Toeristische Federatie heeft meerdere functies in de toerismebranche. In de eerste plaats is zij de partner voor de verschillende toeristische diensten in de provincie Luik, maar ook voor alle toeristische spelers (horeca, toeristische attracties en bezienswaardigheden, evenementen, enz.) op het grondgebied van de provincie. Concreet promoot de TFPL het toerisme in al zijn vormen en zorgt voor een voortdurende aanwezigheid op de verschillende gebieden: beurzen en salons voor toerisme, media, toeristische informatiepunten (Toerismehuizen, vvv-kantoren, hotels, musea, enz.) in scholen en op internet. De federatie neemt actief deel aan diverse promotiecampagnes in samenwerking met het Commissariaat-generaal voor Toerisme, de vzw Toerisme Wallonië-Brussel, maar ook het Centre d’Actions touristiques des Provinces Wallonnes, het centrum voor toeristische informatie van de Waalse provincies.

Presentatie van het Departement Incoming

Afdeling Incoming & Commercieel Toerisme

De Provincie Luik heeft binnen de Toeristische Federatie een afdeling Incoming Toerisme. Het doel hiervan is om aan organisatoren van reizen, seminars, teambuildingactiviteiten een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening te bieden. Of het nu gaat om groepen leerlingen, medewerkers van bedrijven, senioren of dagtoeristen van alle leeftijden: de aangepaste en doelgerichte producten komen tegemoet aan de specifieke verwachtingen. In samenwerking met particuliere spelers zet de afdeling Receptief toerisme zich in om een complete en professionele dienstverlening te bieden die tegemoetkomt aan uw wensen!

De Toeristische Federatie komt met een bijzondere marktplaats!

Wilt u een overnachting reserveren op een camping, in een hotel of vakantiewoning? Zin om daarnaast naar een voorstelling te gaan, fietsverhuur te organiseren, toegangskaartjes voor een museum te reserveren, of misschien uw all-in formule zelf samen te stellen? Ga dan snel naar www.ouftitourisme.be! Met dit nieuwe toeristische e-commerce-platform kunt u in real-time naar gelang beschikbaarheid in een wip uw favoriete activiteiten aan uw winkelwagentje toevoegen. Geen gezoek meer op verschillende websites! Bovendien gebeurt de volledig beveiligde betaling van de geselecteerde activiteiten in één simpele transactie. De bevestiging en vouchers worden u automatisch toegezonden. Met deze nieuwe, ongelooflijk handige tool, kunt u letterlijk alle kanten op!

Ons team

Een toegewijd en enthousiast team!

Caroline Cassaro: caroline.cassaro@provincedeliege.be

Catherine Delfosse: catherine.delfosse@provincedeliege.be